HTML

FundiBlog

Fundi mint fundamentalista. Ijesztő és mókás idézetek azoktól, akiknek a meggyőződése veri a valóságot. A korszerűség jegyében megjegyezném, hogy ez a blog az új sajtótörvény értelmében sem sajtótermék, így nem terjed ki rá a szabályozás.

Friss topikok

  • Tom Benko: @flugi_: Kellene akkor egy gyűjtő bejegyzés, ahová lehetne gyűjteni az ilyet. (2013.06.04. 19:28) NASA csakra
  • Warlord71: Söööt,meg Noe barkajara is fölfert a Brontosaurus,a Brachiosaurus,a Diplodocus,az Apatosaurus a Ty... (2012.11.22. 10:52) Behemoszaurusz
  • Warlord71: Ezt bukta a delikvens,mivel a Biblia onnantol fogva,hogy a teremtesi napoknal leirja,hogy "lön est... (2012.11.22. 10:39) Mértékletes fundi
  • Tom Benko: @bioLarzen: Így jobb. Na, őt se komálom... (2012.10.31. 18:08) Grespik után sem áll meg az élet
  • Tom Benko: Aha. Akkor ez magyarázza, miért vagy úgy eltűnve. Nekem jobb, havonta egyszer kapom meg az utasítá... (2012.10.12. 17:49) Szalmabáb érvelés

nocsak

2010.07.14. 11:20 flugi_

Gondolom mindenki emlékszik még Oláh Andrásra! Van még egy Oláh András! Első blikkre két különböző fundiról van szó, az előbbi ufológus, a második muszlim kreacionista, súlyos paranioával, ezek azért nem szoktak átfedni.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fundi.blog.hu/api/trackback/id/tr32150257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2010.07.14. 23:03:08

Olvasgatom.... vazz ez nem semmi. Naggyon durrva....

bubuka_visszater_ · http://facepalm.freeblog.hu 2010.07.15. 21:51:45

a második Oláhnak csak az a 4 éves oldala van? gúgli első körben nem segített, de lehet h csak vaksi voltam

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.07.16. 00:56:13

@bubuka_visszater_:

szerintem ez is a második Oláh András:

www.torzsasztal.hu/Article/showArticle?go=33912526&t=9082724

Az itteniek alapján lehet, hogy most is aktív, csak óvatosságból átoperáltatta magát Molnár F. Árpáddá :)

pounderstibbons 2010.07.18. 21:43:58

Látom itt is megy a nagy arcoskodás és irigykedés, pedig a linkelt 3. Oláh Andrásos oldalt már több mint 3415 milliárd ember látogatta meg!

Az oldal alján látható statisztika erre a bizonyság, ami a magas terhelés hatására nálam ki is fagyott.

De hogy ennek a számnak csak és kizárólag a földönkívüli civilizációk érdeklődése, vagy az alvilági démonok széles-sávú tevékenysége az oka, azt nem tudom. :)

felician 2010.07.23. 14:02:18

Azt vágjátok, hogy az ufológus Oláh András fórumozott (zik?) elszánt indulattal az Origo tudomány fórumában Omega (O+A) néven?!
Durva egy jelenség... f

pounderstibbons 2010.07.24. 01:18:31

Azért vannak még a megszállottságnak új rekorderei!
A szkeptikus fórum kb 25 teljesen mástémájú topicját témadta be EGY ÓRÁN BELÜL EGYSZERRE dr. Tejfalussy ezzel a régi mániájával:

forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?p=4937#p4937

Kód: TomeggyilkosVilagforabbi100628
Legfőbb Ügyésznek is, mint a Ptk. 484-487. §. szerinti kárelhárítás

A RÁDIÓKAT FELÜGYELŐKTŐL IS KÉREM, hogy a Kossuth Rádióban sürgősen olvassák fel az alábbi életmentő helyreigazításomat, véget vetve a megtévesztő egészségügyi tájékoztatásaiknak!

Ma a Kossuth Rádióban Gimesi Júlia riportalanyai (15 óra körüli műsor volt), miközben igyekeztek rábeszélni a magyarokat a kemoterápiára, az orvos Gerzson terápiájával kapcsolatban kizárólag azt hangsúlyozta, hogy esetleg súlyos káliumhiányt okoz, de meg sem említette meg, hogy a végzetes káliumhiányt az azt megelőző vesemérgező káliumtúladagolással és a konyhasóhiány útján okozták.
Emellett a Kossuth Rádió kampányt folytat a konyhasó pótlást abnormálisra csökkentésre közérdekű hirdetés ürügyén is.

Három mellékvesekéreg kutató Nobel-díjas (1950) kimutatta, hogy a zsidó Max Gerzson által kieszelt léböjtkúra miatt is, amelynél a desztillált vizet helytelenül isszák és káliummérgezést és konyhasóhiányt idéznek elő – ha az első kálium mérgezések nem okoznak (hyperkalaemia miatti) szívmegállást - elkezdődik a vesepusztulás, amitől káliumot vesztő, nátriumot visszatartó beteg vese alakul ki. Utána a laboratóriumi vizsgálat káliumhiányt mutat ki a vérben, amit a káliumtúladagolás idézett elő. Az ezt dokumentáló 1976-os magas színvonalú orvosi könyv (Technika a biológiában 8.) vonatkozó szakleírásainak a másolata a www.aquanet.fw.hu honlapunkon is megtekinthető!

A rákbetegségek bevált egyik természetes gyógymódja az O.Z.A. Hanish által leírt étkezési orvosi desztilláltvíz kúra. Ez akkor a leghatékonyabb, ha reggel ébredéskor, rögtön, az ágyban megisznak meg kb. fél liter desztillált vizet. Azért, hogy ez az erős oldó hatású folyadék túlnyomással – mivel sincs idő a gyomorsav képződésre - tisztán jusson be a vérbe. Ugyanis ilyenkor a gyengébb sejtfalú rákos, gyulladt sejtekből kioldja a káliumot, mivel az, a sejt körüli folyadékhoz viszonyítva, a sejten belül 50-szer nagyobb koncentrációjú. (A beteg sejt elgyengült sejtmembránja a desztillált víz erős oldó hatásával szemben nem tudja a káliumot benntartani.). Nem nehéz kitalálni, hogy mi lehet az étkezési desztilláltvíz kúránál is hatásosabb. Nyilvánvalóan az infúziós desztilláltvíz kúra, amikor is a desztillált vizet túlnyomással, vagyis gyorsan, közvetlenül bejuttatják a vérbe, az étkezésnél leírt optimális ütemezéssel. Közben pedig, az újabb desztilláltvíz löket előtt, kb. fél órával a fiziológiás mennyiségű NaCl-ot is bejuttatják. Biztos, hogy ez az eltitkolt módszer. Nem csak azért biztos, mert az 1500 éve leírt zsidó törvénykönyv, a Talmud is írja, hogy 83 betegség elleni hatékony gyógymód egy (nagyobb) korsónyi tiszta desztillált víz, + a NaCl-dal sózott kenyér, lásd Taanith 10 a. lap + Baba kamma 93 b. lap. Azért is biztos, mert a helyesen alkalmazott étkezési desztilláltvíz kúrától is meggyógyult számos olyan beteg, akiknél a kemoterápia képtelen volt leállítani a rák-áttételeződést.

Az interneten, Német Medicina és Új Orvoslás címekkel, egy főrabbi közreműködésével, hosszabb idő óta hirdetik, hogy a világfőrabbi, aki orvos is, megtiltotta a kemoterápia zsidókat gyógyításra is alkalmazását. Egy titkos gyógymódot alkalmaztat, amivel a rákbeteg zsidók 98%-át meggyógyítják. Azt is írják, hogy a világfőrabbi nem engedi ugyanígy meggyógyítani a nem zsidókat, s ezzel eddig már kb. 2000 millió rákbeteg nemzsidó halálát okozták. Tehát tudatosan félrevezetik a nemzsidókat.

Mellékelt bizonyítékok: 1./ Nobel-díjas mellékvesekéreg kutatók (és sok más tudományos kutató) mérési eredményei a káliumot túladagoló és/vagy a nátriumot (a konyhasót) hiányosan pótló étrendre átállás betegségeket előidéző életrövidítő és ivartalanító hatásairól. 2./ Dr. Papp Lajos szívsebész egyetemi tanár, akadémiai doktor szakvéleménye (Nyilatkozat, 2010. 01. 06.) a normális (fiziológiai optimum szerinti) víz, nátrium, kálium és klór pótlás élettani alapszabályáról.

Verőce, 2010. 06. 28.

Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő feltaláló
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk v.a.
Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, 1036 Bp.Lajos u. 115.
www.aquanet.fw.hu

Tom Benko 2010.07.24. 14:18:19

@pounderstibbons: Dekódolás: Igyá' vizet, vazze! :)
süti beállítások módosítása