HTML

FundiBlog

Fundi mint fundamentalista. Ijesztő és mókás idézetek azoktól, akiknek a meggyőződése veri a valóságot. A korszerűség jegyében megjegyezném, hogy ez a blog az új sajtótörvény értelmében sem sajtótermék, így nem terjed ki rá a szabályozás.

Friss topikok

  • Tom Benko: @flugi_: Kellene akkor egy gyűjtő bejegyzés, ahová lehetne gyűjteni az ilyet. (2013.06.04. 19:28) NASA csakra
  • Warlord71: Söööt,meg Noe barkajara is fölfert a Brontosaurus,a Brachiosaurus,a Diplodocus,az Apatosaurus a Ty... (2012.11.22. 10:52) Behemoszaurusz
  • Warlord71: Ezt bukta a delikvens,mivel a Biblia onnantol fogva,hogy a teremtesi napoknal leirja,hogy "lön est... (2012.11.22. 10:39) Mértékletes fundi
  • Tom Benko: @bioLarzen: Így jobb. Na, őt se komálom... (2012.10.31. 18:08) Grespik után sem áll meg az élet
  • Tom Benko: Aha. Akkor ez magyarázza, miért vagy úgy eltűnve. Nekem jobb, havonta egyszer kapom meg az utasítá... (2012.10.12. 17:49) Szalmabáb érvelés

Antifundi

2010.02.12. 00:53 flugi_

Rendhagyó módon nem egy fundi idézetet olvashattok itt most, hanem egy nagyon szellemes kommentet innen, Szabadság kapitány nick klaviatúrájából:

Mégiscsak wmikinek lesz igaza:

A Biblia szó szerint igaz, viszont valamelyik szemétláda meghamisította az egész Világegyetemet!

forrás

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fundi.blog.hu/api/trackback/id/tr321751073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaba77 2010.03.16. 21:41:46

wmiki... épp most tiltott le a blogján... :)

pounderstibbons 2010.03.17. 12:51:57

@Szaba77:
Gratulálok. Mivel sikerült ezt kiérdemelned?

pounderstibbons 2010.03.26. 18:19:05

Trónkövetelő a színen! Wmiki kezdhet félni, mert elveszik a koronáját:
forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?p=5949#p5949
"Neofin azt írtad---A paradoxon az, hogy 2 agyféltekünk van. Hogy ki melyiket használja és mire - az az ő döntése.
Tudod ez nem igaz nagyon tévedsz ha azt gondolod, hogy Te döntöd el melyik agyféltekédet mire használod. Mert a két agyfélteke között nagyon nagy különbség van. az egyik egy ősi ami az első életeknél keletkezett, úgy lehetne jellemezni ez a néma agyfélteke, és kimondottan az ösztönéletet szolgálja ki. A másik agyfélteke akkor keletkezett az életeknél, miután a második élet keletkezett a földön és ezzel egy időben nem csak megszünt az sejtosztódással való szaporodás, hanem megalkotta a természet a hímivarú szaporodást is ezzel viszont az agy két részből tevődött össze, amit már a him egyed visz a az aktusba, mint kódot. Igy lett két agyfélteke is, amiből az új lett a beszédes agyfélteke. Ez jellemző a legtöbb emberre.
Hiába akarja valaki rászoktatni a gyermeket, írj a szép kezeddel, abból ha meg is tanulja, csapni való irás lesz és dadogó akadozó beszéd. A transzcendens gondolkodás a logikai késség, a látott, érzékelt dolgok fixálása mindig a néma agyfélteke.
Ami nagyon érdekes, hogy a zenei hang mondjuk egy zeneszerzőnél, vagy egy emlékezésnél a dallam az egyész agyat átjárja benne rezdül csodálatosan független az agyféltekéktől.--miért? Mert a lélekszálon őrzödik meg és a lélekszál rezdülésével idézi fel az ember a koponyáján belül. Nagyon érdekes, amikor kiléptem, anno kétszer fordult elő, hogy zenei dallamot hallottam saját létformámon belül, rezdülni --mint egy hárfa húrja.Csodálatos volt! az ilyen fantasztikumok miatt válhattam a rabjává is, abszolút nem érdekelt, hogy esetleg ma vagy holnap bele is pusztulhatok..."

De ha egyesítik erejüket és gyerekük lesz, az már tényleg armageddongyanús.

pounderstibbons 2010.03.26. 23:02:41

Szívesen.

Küldtem neked korábban aztrológusos-meteorosat, az nem volt elég jó, vagy nem kaptad meg?

pounderstibbons 2010.04.06. 12:48:50

Hát ha nem kapok választ, akkor kiposztolom magam:

(A Magyar-Szlovák határon lezuhant meteorról)

"Babona

Megkérdeztük Dr. Janák Lajost, a Baktay Ervin Asztrológiai Intézet vezetőjét, hogy egy hullócsillag képes-e előidézni változásokat a horoszkópban, de azt a választ kaptuk, hogy egy efféle égi jelenség vizsgálata nem tartozik a csillagjóslás feladatai közé, és csak a babonások hiszik, hogy a hulló csillag hatással lehet az ember életére."

forrás:
index.hu/tudomany/2010/03/01/valami_atszaguldott_magyarorszag_felett/
süti beállítások módosítása