HTML

FundiBlog

Fundi mint fundamentalista. Ijesztő és mókás idézetek azoktól, akiknek a meggyőződése veri a valóságot. A korszerűség jegyében megjegyezném, hogy ez a blog az új sajtótörvény értelmében sem sajtótermék, így nem terjed ki rá a szabályozás.

Friss topikok

  • Tom Benko: @flugi_: Kellene akkor egy gyűjtő bejegyzés, ahová lehetne gyűjteni az ilyet. (2013.06.04. 19:28) NASA csakra
  • Warlord71: Söööt,meg Noe barkajara is fölfert a Brontosaurus,a Brachiosaurus,a Diplodocus,az Apatosaurus a Ty... (2012.11.22. 10:52) Behemoszaurusz
  • Warlord71: Ezt bukta a delikvens,mivel a Biblia onnantol fogva,hogy a teremtesi napoknal leirja,hogy "lön est... (2012.11.22. 10:39) Mértékletes fundi
  • Tom Benko: @bioLarzen: Így jobb. Na, őt se komálom... (2012.10.31. 18:08) Grespik után sem áll meg az élet
  • Tom Benko: Aha. Akkor ez magyarázza, miért vagy úgy eltűnve. Nekem jobb, havonta egyszer kapom meg az utasítá... (2012.10.12. 17:49) Szalmabáb érvelés

Tömör gyönyör

2010.07.13. 22:52 flugi_

Egy olvasói felajánlás következik, méghozzá a magyarság-igazságkutatás témakörből. A témát követőknek talán már feltűnt, hogy a globál - zsidó - összeesküvés - elméletek képviselői milyen gyakran vannak átfedésben a pilis - csakrás vonal képviselőivel. Itt egy példa a két téma tökéletes ötvözéséből:

A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel ezelõtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be van-e és melyik az a génfajta, amely földünkön alapvetõ gén. Ez lett volna a feladat, amelyre az egyetemi tanár óriási, több millió dolláros támogatást kapott. A ki nem mondott, de valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita gént találják meg, mint ilyen felsõbbrendû gént. Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet! K E T T Õ T! Megállapították eme KETTÕRÕL, hogy ezeket ugyan - akár évszázadokon, generációkon át - el lehet ideiglenesen nyomni, de aztán újra feltörnek, míg például a germán, vagy néger elsenyved, eltûnik. Ezek a megtalált gének évszázadok után is feltörnek: s a kettõ üti egymást. Pillanatnyilag az egyik gén a másikat agyonnyomhatja, össze is házasodhatnak de a 3, 4, 5 generáció után feltör egyikük és kizárólagosan fog URALKODNI. A Wilder Penfield féle kutatócsoport tehát megtalálta ugyan a remélt szemita gént is, de talált egy másik ilyen fölényes gént is, amelyiknek nincs neve. Errõl a másodikról Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében. hogy ENNEK legtisztább képviselõje a Közép-Európában élõ és ma m a g y a r n a k nevezett náció, de hozzátette végsõ jelentésében, hogy földgömbünk öt teljesen szétszórt pontján ugyancsak megtalálható UGYANEZ a második gén. Ez - a szemita barát - Rockefeller Alapítványy reményét tönkretevõ eredmény következménye volt, hogy az alapítvány azonnal törölte a támogatását. Megvonta a szubvencióját, megtiltotta a jelentés közzétételét és annak kinyomtatását. (Erõsen kétlem, hogy az valaha is napvilágot lát.)

A végére még egy kis ufóérvelés is jutott!

Egyébként dr. Penfield valóban indított kutatást, valóban a Rockefeller alapítvány pénzéből, csakhogy 1960-ban fejezte be, és addig sem genetikával, hanem neurológiával foglalkozott, amiben komoly eredményeket ért el. Az idézet célközönségének vélhetően eszébe sem jut utánanézni, de ha mégis megteszi, valószínűleg nem akad fenn a genetika és a neurológia ágai közötti különbségen.

No de az igazi csemege még csak most jön:

"Egy alkalommal kezemben volt ez a zárójelentés. A Bizottság szakértõi jelentésében megadott 5 pont, "folt" - ezt teszi hozzá Árkay - egészen misztikusan tökéletesen azonos azzal az öt folttal a földgömbön, ahol a pentatonikus, ötfokú magyar NÉPZENE létezik.

Ez szerintem gyönyörű. A szerző bizonyos Árkay László, akinek érik egy életmű-post itt :)

forrás itt vagy itt

8 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fundi.blog.hu/api/trackback/id/tr532150209

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Agysebészt a szívsebésznek! 2011.12.25. 22:07:59

A minap ráakadtam egy kedves linkre, amely dr. Papp Lajos szívsebész neve alatt kúszott fel a netre. A cikket olvasgatva az ember mindjárt kezdi kapisgálni, miért van olyan helyzetben a magyar egészségügy, amilyet nap mint nap tapasztalhatunk...

Trackback: Agysebészt a szívsebésznek! 2011.12.25. 22:07:59

A minap ráakadtam egy kedves linkre, amely dr. Papp Lajos szívsebész neve alatt kúszott fel a netre. A cikket olvasgatva az ember mindjárt kezdi kapisgálni, miért van olyan helyzetben a magyar egészségügy, amilyet nap mint nap tapasztalhatunk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terran 2010.07.14. 10:29:46

zseniális bammeg
amikor kiderült hogy "KETTŐ" akkor én már sejtettem, hogy mi vagyunk a zsidók egyetlen komolyan vehető ellenségei ebben a világban!

amíg megjön az életmű poszt addig nézek egy kis hírháttért

Tom Benko 2010.07.20. 11:58:19

Érdekes ez a karpati harsona, minden ilyen faszságnál feltűnik, mint forrás... Asszem a blognak is fel kéne tüntetni, mint forrást. :)

ivivan 2010.07.20. 18:50:31

Hát azért érdemes megnézni a forrásként megjelölt Magyarságtudományi Intézet honlapját is (www.magtudin.org/)

Innen a blog 10 évig tudna marhaságokat gyűjteni :)

Tom Benko 2010.07.20. 22:32:13

@ivivan: A zárójel direkt lett része a linknek?

ivivan 2010.07.20. 23:07:23

@Tom Benko: nem én csináltam a linket, hanem a blog motor és úgy látszik belerakja ilyenkor... ezt is ki kell tapasztalni, hogy a / és a ) közé szóközt kell rakni :)

Tom Benko 2010.07.20. 23:49:39

Mint általában. :) Egyébként az oldal aranyos, vannak jó régi cikkek is... :)

BannD 2012.02.13. 23:31:32

Bázz...:D Pont szegény félőrült Papp Lalibát akartam írni én is, tőle olvastam kísértetiesen hasonlót szívcsakrákkal, szkíta múlttal, de látom trackback-ben ott is van. (:
süti beállítások módosítása